HÄRLIG PÅSKHELG

Hej på er!

Jag har haft en supermysig påskhelg tillsammans med familj och vänner.

Började med att jobba sista jobbdagen i torsdags och åkte sedan hem till Victoria och sov över hos henne. Jag kollade på The Hobbit: The Desolation of Smaug för första gången och fasen vad bra den var! 

På fredagen var det ju rätt dåligt väder så vi höll oss inne hela dagen och tog massvis med bilder (några av dem la jag upp i ett tidigare inlägg) men har en del bilder jag tog med kameran också som jag ska lägga upp. 

I lördags var det påsklunch hos Morfar och Anita plus lite släktingar, det är allt mer sällan man träffar hela släkten nu när alla blir äldre, flyttar hemifrån (eller till Japan som kusin Malin gjort) och jobbar mycket. Efter det åkte jag tillbaka hem till Vickie där vi började deicka lite vin och cider och inväntade sällskap. Vi blev ett gäng som trängde ihop oss i soffan och körde lite dricklekar. Det var skitkul faktiskt!

In på småtimmarna åkte vi hem några stycken till Martina och sov. När vaknade var vi alla enade om att pizza var det enda vi ville förtära så sagt och gjort gick vi 100 meter till pizzerian och köpte oss varsin pizza som vi käkade i soffan framför Mulan som gick på TV.
Eftersom det var så himla fint väder ville vi hitta på något kul så vi åkte en sväng till Nacka och plockade upp vår kompis Filip, åkte hem till Martina igen för filmkväll tillsammans med Martina, Mikkan och Oskar, tillbaka till Nacka och körde hem Filip och till sist hem till Martina en sista gång och så slocknade vi rätt direkt i sängen.

Idag har vi legat på latsidan mest. Köpt hem sushi och kollat på Pirates of Caribbean. Jag har sovit hemma två nätter den senaste veckan så jag tror att jag ska ta mig hemåt idag, krama lite på mamma och krypa ner i min egen säng.

Droppar lite bilder från de senaste dagarna så lägger jag upp bilder från kameran när jag laddat över dem på datorn.


Mikkan skriver:

Du är guld värd söt Sara <3

milla skriver:

Vad använder du för redigeringsprogram? :)

Svar: Jag använder iPhone-appen VSCOcam!
Sara Linderholm


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar