MINA SENASTE VLOGGAR!

 

WEBCAM

 
Massa bilder från att jag köpte min dator i somras fram till idag. Snacka om att mitt hår har växt i rasande fart!

26 APRIL 2014

Trots att vi alla lider av sömnbrist, snart jobbat en vecka i sträck och har strålande solsken utomhus så har vi tagit oss iväg till Täby Centrum två dagar i rad och shoppar loss. 

Har fyndat massvis med fina sommarkläder (som om jag inte hade tillräckligt med kläder inte, haha...) som jag längtar tills jag får använda!


Vann bara 20 kr...


Inviger idag en klänning jag köpte igår!


Åt god mat på Vapiano!



PRINCESS OF CHINA

 

HÄRLIG PÅSKHELG

Hej på er!

Jag har haft en supermysig påskhelg tillsammans med familj och vänner.

Började med att jobba sista jobbdagen i torsdags och åkte sedan hem till Victoria och sov över hos henne. Jag kollade på The Hobbit: The Desolation of Smaug för första gången och fasen vad bra den var! 

På fredagen var det ju rätt dåligt väder så vi höll oss inne hela dagen och tog massvis med bilder (några av dem la jag upp i ett tidigare inlägg) men har en del bilder jag tog med kameran också som jag ska lägga upp. 

I lördags var det påsklunch hos Morfar och Anita plus lite släktingar, det är allt mer sällan man träffar hela släkten nu när alla blir äldre, flyttar hemifrån (eller till Japan som kusin Malin gjort) och jobbar mycket. Efter det åkte jag tillbaka hem till Vickie där vi började deicka lite vin och cider och inväntade sällskap. Vi blev ett gäng som trängde ihop oss i soffan och körde lite dricklekar. Det var skitkul faktiskt!

In på småtimmarna åkte vi hem några stycken till Martina och sov. När vaknade var vi alla enade om att pizza var det enda vi ville förtära så sagt och gjort gick vi 100 meter till pizzerian och köpte oss varsin pizza som vi käkade i soffan framför Mulan som gick på TV.
Eftersom det var så himla fint väder ville vi hitta på något kul så vi åkte en sväng till Nacka och plockade upp vår kompis Filip, åkte hem till Martina igen för filmkväll tillsammans med Martina, Mikkan och Oskar, tillbaka till Nacka och körde hem Filip och till sist hem till Martina en sista gång och så slocknade vi rätt direkt i sängen.

Idag har vi legat på latsidan mest. Köpt hem sushi och kollat på Pirates of Caribbean. Jag har sovit hemma två nätter den senaste veckan så jag tror att jag ska ta mig hemåt idag, krama lite på mamma och krypa ner i min egen säng.

Droppar lite bilder från de senaste dagarna så lägger jag upp bilder från kameran när jag laddat över dem på datorn.


BÄSTA VÄN


Jag älskar dig.

NYFÄRGAD

Idag var jag och färgade håret hos Rapunzel of Sweden och gissa om jag är nöjd! Så himla trevlig och duktig personal som verkligen lyssnade på vad jag ville göra med håret och det blev precis som jag önskat. 

Jag var där strax innan 9 på morgonen och det var väl i princip pang på. Det var två stycken som hjälptes åt att både färga, tvätta och föna det i omgångar och ändå tog det tre(!!!) timmar tills vi blev helt klara. Det blir väl så med långt och tjockt hår. 

Victoria kom och gjorde mig sällskap så hon passade på att köpa löshår när vi ändå var där, så nu är hon också fin i håret lagom till påsken!


Före-bilden. Den där stela situationen när man diskret ska ta en bild med folk runtomkring...


Sen sket jag i vad folk tyckte ¯_(ツ)_/¯ 


Work in progress...


Resultatet!


Två nöjda tjejer.

VITAMINWELL GULDTUBEN 2014

Tänkte ge er en bildbomb från Guldtuben som hölls i tisdags!

Jag bytte bort mitt sena skift till tidigt, så efter att vi slutat 22:15 på kvällen var det bara fort hem till Vickie och sova en stund innan jag skulle upp och jobba 6 på morgonen igen. När jag slutade vid tre-tiden skyndade jag att plocka upp mamma och sedan Albin med bilen och dundra hem för att få i sig lite mat, smink, locka håret och bestämma outfit för kvällen. Vi hann ed nöd och näppe och på pendeln in mot Södra Teatern fick jag måla naglarna. Snacka om tidsoptimist... Haha.


Mina fina Albin <3


Albin, Daniela, Tora och jag innan vi klev på röda mattan.


Better than The Oscars-selfie?


Melanie var strålande och smälte in perfekt med häftigt, rött hår och läppar!


Galet mycket folk stod och letade efter sina favorit-youtubers.


Mina fina vänner <3


Tillsammans med Skilltwins, så himla talangfulla grabbar.


Thobias och Aina från PH var på plats.


Kvällens snyggaste selfie med William!


Marelpett, jag och Lakidoris.

När galan var slut var det lite eftermingel innan efterfesten drog igång.


Martin aka TheSwedishLad var som vanligt på ett fantastiskt humör. Har stulit bilden av honom, hihi.


Efter det blev det efterfest på Collage och då mötte jag upp Martina som följde med hela gänget dit.


Martina och De Vet Du.


Efter det blev det inga fler bilder! Men fan vilken kul kväll jag hade, tycker det är så himla häftigt att så många begåvade människor samlas på en och samma plats och kan få belöning för tid, energi och hårt arbete som spenderas på youtube-klipp.

Ser verkligen fram emot att få gå på Guldtuben nästa år igen, det skulle vara så himla kul!

ONE STEP FROM PARADISE

 

EMMA