MÅNDAG

God eftermiddag folks!

Jag vaknade av en jättekonstig och obehaglig dröm redan klockan sju imorse och kunde inte somna om... Men det var ändå tur för jäklar vad mycket jag har hunnit med som jag vanligtvis inte gör dagarna jag jobbar sent.

Jag hann i lugn och ro sminka mig, välja kläder, packa sova över-bag till ikväll, laga broccoli/blomkål/spenatsoppa från scratch så jag har matlåda till ikväll och till sist locka håret. Kanske ska börja gå upp den här tiden alltid? Jätteskönt att slippa stressa för att hinna med allt som ska göras!

Igår laddade jag upp en ny video, i sann #challengesunday-anda! Vad jag gör säger jag ej - det får ni allt ta reda på själva :) 

Glad måndag på er ♡ 


25 OKTOBER 2014

Godmorgon bloggish! 

Sitter på tunnelbanan på väg mot jobbet. Klockan är 7 på morgonen. Jag gick upp 05:40 imorse. På en lördag.
The things you do...

Har egentligen legit anledning - jag måste spara pengar till i vår då jag gärna vill åka och hälsa på min kusin Malin som är i Tokyo och pluggar japanska, så alla extra cash jag får in är ytterst välkomna!

Ikväll blir det fest för mammas bästa vän/morbrors fru Tina som fyllt år. Det ska bli kul att träffa hela tjocka släkten igen!

Igår fick vi lön och vi gick bananas och shoppade därefter. Kanske visar sen vad jag köpt. Kanske inte. Det märker vi väl, hehe.


HALLÅ I STUGAN

Men tjeeeeena folket. Long time no see, må jag säga. 
 
 
Hur har ni hft det hörrni? Jag har haft det prima skinka (japp japp) och levt loppan senaste halvåret. Ni vet, levt så mycket att jag totalt glömt bort att jg har blogg? Precis. Vad har hänt då?  
 
 
Mitt hår är numer brun/lila och ytterst slitet i topparna, men kom igen - vem vill frivilligt klippa av sig håret när det äntligen är rumplångt?
 
 
Inte någon jag kan komma på iallafall. Möjligtvis Britney Spears '08. Där snackar vi haircut deluxe. 
 
 
Nästa veckan är det Halloween and we all know what that means - SKRÄCKVECKA I BIG BROTHER, PARADISE HOTEL och typ överallt annars? Jag har redan införskaffat mig en Halloween-outfit. Så nöjd.
 
 
Orkar inte berätta för er vad som har och inte har hänt. Det får ni ta reda på på annat håll. Typ min twitter, instagram eller kanske youtube-kanal! Ska bli bättre på att blogga hörrni, jag lovar. Until next time...